Sauna boeken

✔ Vernieuwd saunacomplex

✔ Strand met zwemvijver

✔ Luxe arrangementen

Zou jij graag een wellnessdagje in onze sauna boeken in Roeselare, West-Vlaanderen? Kom dan naar Thermen R en waan je volledig op vakantie in onze verschillende sauna’s en baden. Wij zorgen ervoor dat je na onze behandelingen weer helemaal uitgerust en opgeladen kan buitenwandelen. Geniet ook van een uitgebreide massage of behandeling om de wellnesservaring compleet te maken.

Nood aan een dagje ontspanning?

Bekijk ons aanbod

Een volledige wellnessdag in de sauna boeken voor een optimale ontspanning

Bekijk het uitgebreide aanbod aan openbare sauna’s van Thermen R. In ons saunacomplex in Roeselare kan je jezelf optimaal verwennen door een van onze luxe arrangementen te boeken. Daarmee kan je een hapje eten en heb je toegang tot al onze sauna’s. In de infraroodsauna bijvoorbeeld kan je al je spieren helemaal ontspannen en je bloedsomloop stimuleren. Onze opgietsauna zorgt dan weer voor een diepe reiniging van je poriën om de huid te herstellen. Verder bieden we nog veel meer soorten sauna’s aan met telkens een andere omgeving zodat jij kan kiezen in welke aura of welke temperatuur je wil vertoeven.

Boek nu een dagje in onze wellness

Als je op zoek bent naar een dagje sauna in een groot complex met een uitgebreid aanbod aan saunafaciliteiten, ben je bij ons in goede handen. Je kan bij onze thermen een arrangement boeken in verschillende prijscategorieën, maar bij elke formule heb je de volledige toegang tot al onze sauna’s. Bovendien kan je ook wat tijd spenderen in ons restaurant en de lounge voor een kleine en grote honger of dorst. 

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu