Reserveer

Vernieuwde openbare sauna in West-Vlaanderen

Wil jij een dag spenderen in de nieuwste en meest innovatieve openbare sauna van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en omstreken? Kom dan naar Thermen R in Roeselare en ontdek dé publieke sauna bij uitstek om ten volle te genieten van water, warmte en verwennerij in Vlaanderen. Laat je verwennen met één van onze feel good-arrangementen en geniet van je welverdiende rustdag.

Arrangementen

Feel Good Day

€ 69 p.p.

Toegang sauna (11u-21u)

+

1 hoofdgerecht naar keuze

+

1 glaasje bubbels

Boeken

Feel Good Day Relax

€ 105 p.p.

Toegang sauna (11u-21u)

+

50 minuten volledige lichaamsmassage

+

1 glaasje bubbels

Boeken

Feel Good Day Deluxe

€ 129 p.p.

Toegang sauna (11u-21u)

+

50 minuten volledige lichaamsmassage

+

1 hoofdgerecht naar keuze

+

1 glaasje bubbels

Boeken

De meest moderne openbare sauna in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Zoek jij naar een moderne openbare sauna in West-Vlaanderen die ook gemakkelijk bereikbaar is vanuit Oost-Vlaanderen? Zoek dan niet verder en boek jouw wellnessdagje bij Thermen R. Bij ons kan je optimaal ontspannen en heb je een ruime keuze aan arrangementen en faciliteiten. Het is zelfs mogelijk om in de buurt van onze welness een overnachting te boeken zodat je niet alles in één dag hoeft te doen. Kies dus voor een luxueuze ervaring in onze openbare sauna in West-Vlaanderen en zet je zorgen volledig aan de kant.

thermenr blijft open gedurende juli en augustus 2023

Thermenr open van donderdag tot en met maandag van 11 tot 21 uur

Opgietsessies om 14.00/15.30/17.00/18.30 in de Kelo sauna

De warmte haalt alle spanningen uit je spieren, waardoor ook je lichaam ontspant.

Lees meer
Wellness in Roeselare

Bij ons geniet je royaal van alles wat een publieke sauna met wellness te bieden heeft in Vlaanderen

Ons nieuwe en hypermoderne saunacomplex behoort tot de beste in zijn branche in Vlaanderen en omstreken. De publieke sauna biedt uitgebreide faciliteiten die een therapeutische werking hebben op je lichaam. Bij ons is het mogelijk om alle spanning van de dagelijkse sleur op korte tijd te doen verdwijnen.

Boek nu jouw verblijf in onze thermen

Heb je interesse in een dag vol verwennerij en zoek je naar een openbare sauna in West-Vlaanderen of in de buurt van Oost-Vlaanderen? Aarzel dan niet om jouw arrangement te boeken en te genieten in de nieuwste publieke sauna van Vlaanderen. Bekijk onze prijzen en mis niets van onze acties. Maak ook iemand anders blij met een mooie cadeaubon van onze thermen en geniet samen van de ultieme wellnesservaring.

Meer informatie

Onze gasten getuigen

Getuigenis van Chloe190680 uit Brugge, België
Chloe190680 uit Brugge, België

Nice!

Was mijn eerste bezoek. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel proper en verzorgd, vriendelijke uitbaters, degelijke uitleg voor gebruik. Voldoende rust kunnen nemen, geen overmatige drukte.

Getuigenis van Sylvia Wilkens uit Nieuwpoort, België
Sylvia Wilkens uit Nieuwpoort, België

Zalige thermen

Thermen R heeft verschillende sauna's waar regelmatig opgiet sessies plaats vinden. Heel gezellig restaurant waar ook de rustruimte geïntegreerd is. Heel vriendelijk behulpzaam personeel. Zeker een aanrader.

Getuigenis van Sonia C uit Marcq-en-Baroeul, Frankrijk
Sonia C uit Marcq-en-Baroeul, Frankrijk

Regelmatig bezoek en altijd een ontspannend moment !

Altijd ontspannend, gezellig, aangename mensen en geweldige opgiet sessies mijn voorkeur gaat uit naar de sessies van Alain maar dat is een persoonlijke opmerking, goede muziek en geweldige geur en. Aangename rustruimte en het personeel altijd vriendelijk discreet maar heel doeltreffend! Een echte aanrader !