Infrarood Sauna

Wil jij je lichaam optimaal ontspannen in een infrarood sauna in een modern saunacomplex in Vlaanderen? Twijfel dan niet en kom helemaal tot rust in thermen R in Roeselare, West-Vlaanderen. Onze uitgebreide saunafaciliteiten hebben een therapeutische werking op je lichaam en zorgen ervoor dat je alles even volledig kan loslaten. Met behulp van infrarood en warmte haal je alle spanningen uit je spieren waardoor je hele lichaam kan relaxen. 

Versoepel je spieren met een infrarood sauna in onze thermen in Vlaanderen

Zoek jij naar de ideale manier om je spieren volledig te ontspannen? Kom dan naar de openbare sauna van Thermen R voor de beste behandeling in Vlaanderen en probeer de infrarood sauna. Deze sauna werkt op een temperatuur van 50 º C heeft een enorme dieptewerking. Het vermindert spierpijn of gewrichtspijn en is ook zeer geschikt voor reumatische aandoeningen. De infrarood sauna heeft een lage luchtvochtigheid en geeft een droge, aangename warmte af.
De infraroodstralen zorgen ervoor dat de huid gaat transpireren. Zo worden dode huidcellen verwijderd en gaat de huid van mensen met een huidaandoening  er sterk op vooruit. Bovendien zorgt de warmte van de infrarood sauna voor het versoepelen van het spierweefsel en stimuleren van de bloedsomloop. Nadien kan je ook genieten van onze andere sauna’s met hun eigen werking alsook van verschillende opgietsessies in de sauna bij ons in Roeselare, West-Vlaanderen. Na het gebruik van de infrarood sauna is het belangrijk om een tiental minuten rust te nemen en dan pas te douchen. Dat kan je doen in onze rustruimte met verschillende relaxzetels.

Bekijk onze prijzen en reserveer je verblijf

Ben jij geïnteresseerd in een dagje wellness bij ons in Thermen R in Roeselare? Kom dan genieten in ons vernieuwde saunacomplex van de infrarood sauna in Vlaanderen. Ontdek ook onze andere faciliteiten zoals een kelo- of een lavendelsauna. Neem zeker een kijkje in onze prijzen en reserveer jouw aangepast arrangement. 

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu