Kelo Sauna

Wil jij je huid en lichaam volledig losweken in een kelo- of opgietsauna? Dat is mogelijk bij Thermen R in Roeselare, West-Vlaanderen. Met onze opgietsessies zorg je voor een dieptereiniging van je huid, maar kan je tegelijk ook je energie verhogen en een betere weerstand creëren. Zo’n opgietsauna heeft een temperatuur van 85 º C en zorgt dus voor een ideale detox van je huid. 

Geniet van onze sessies in de opgietsauna 

Heb jij even rust nodig en zoek je naar een openbare sauna met een uitgebreid aanbod? Dan garandeert thermencomplex R in Roeselare jou het ideale wellnessdagje en verschillende luxe arrangementen. Je kan genieten van al onze sauna’s waaronder de opgietsauna. Deze goedgebouwde, onbehandelde Kelosauna gaat meerdere mensenlevens mee en geeft een unieke en herkenbare geur van naaldbomen. De atmosfeer in deze omgeving is zeer droog, wat de sauna een zachtere en milde warmtestraling geeft. De harde buitenkern zorgt dan weer een aangenaam warmtebehoud. Dagelijks vinden hier opgietsessies plaats, die je een diepe reiniging laten ervaren. Qua temperatuur verschilt de opgietsauna niet veel van onze lavendelsauna, maar de diverse omgevingen zorgen voor een andere werking. Geniet ook van de oase van klanken in onze gang wanneer je wacht op de volgende opgietsessie.

Reserveer jouw opgietsessie

Ben je geïnteresseerd in onze opgietsauna en zou je graag eens een dagje in ons saunacomplex doorbrengen? Kom dan genieten van onze grote variaties aan opgietrituelen en boek jouw arrangement. Heb je nog vragen over onze wellness? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij kijken alvast uit naar je komst!

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu