Geniet in elke sauna van ons complex

Bij Thermen R in Roeselare voorzien we elke sauna die je kan bedenken in ons complex. Geniet van de geur van lavendel in onze sauna of ontdek onze Japanse en Finse sauna, de hamam en het Turks stoombad. Ook zorgen we voor voldoende afwisseling door sauna’s te voorzien met diverse temperaturen. Om af te koelen van onze opgietsessies raden we aan om een duik te nemen in een van onze baden of zwemvijver met strand en ligweide. Ook voorzien we rustruimtes, een scrubhut en een telefoonkamer in onze sauna. Neem wat tijd voor jezelf en geniet van een dag in ons complex in West-Vlaanderen. 

Kies voor een dagje in onze sauna en uitgebreide complex

Wil jij er ook even tussenuit om je te laten verwennen in een luxe openbare sauna? Aarzel dan niet om een wellnessdagje te boeken bij Thermen R voor een ultieme ontspanning. Zet die stress aan de kant en kom volledig tot rust in een sauna van ons uitgebreide complex. Onze saunafaciliteiten zijn ook niet enkel ontspannend, maar werken positief in op je gezondheid. Zo zorgt een infraroodsauna bijvoorbeeld voor de stimulatie van de bloedsomloop en het versoepelen van je spierweefsel. Bij ons ga je steeds volledig opgeladen en uitgerust buiten zodat je er weer helemaal tegen kan.

Boek jouw rustmoment

Wil jij graag een sauna boeken bij ons in Roeselare voor een dagje ontspanning? Reserveer dan nu online. Je kan ook steeds contact met ons opnemen indien je nog vragen hebt. Wij helpen je vervolgens zo snel mogelijk verder. Kom naar onze sauna en complex voor de beste wellnesservaring in jouw buurt.

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu