Vanaf dinsdag 7 mei 2024 wekelijks badpakkendag bij ThermenR


Reserveer

Vernieuwde openbare sauna in West-Vlaanderen

Wil jij een dag spenderen in de nieuwste en meest innovatieve openbare sauna van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en omstreken? Kom dan naar Thermen R in Roeselare en ontdek dé publieke sauna bij uitstek om ten volle te genieten van water, warmte en verwennerij in Vlaanderen. Laat je verwennen met één van onze feel good-arrangementen en geniet van je welverdiende rustdag.

Arrangementen

Feel Good Day

€ 69 p.p.

Toegang sauna (11u-21u)

+

1 hoofdgerecht naar keuze

+

1 glaasje bubbels

Boeken

Feel Good Day Relax

€ 105 p.p.

Toegang sauna (11u-21u)

+

50 minuten volledige lichaamsmassage

+

1 glaasje bubbels

Boeken

Feel Good Day Deluxe

€ 129 p.p.

Toegang sauna (11u-21u)

+

50 minuten volledige lichaamsmassage

+

1 hoofdgerecht naar keuze

+

1 glaasje bubbels

Boeken

De meest moderne openbare sauna in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Zoek jij naar een moderne openbare sauna in West-Vlaanderen die ook gemakkelijk bereikbaar is vanuit Oost-Vlaanderen? Zoek dan niet verder en boek jouw wellnessdagje bij Thermen R. Bij ons kan je optimaal ontspannen en heb je een ruime keuze aan arrangementen en faciliteiten. Het is zelfs mogelijk om in de buurt van onze welness een overnachting te boeken zodat je niet alles in één dag hoeft te doen. Kies dus voor een luxueuze ervaring in onze openbare sauna in West-Vlaanderen en zet je zorgen volledig aan de kant.

wekelijks op dinsdag uitsluitend badkledingdag van 11-21 uur

Thermenr open van donderdag tot en met dinsdag van 11 tot 21 uur

Opgietsessies om 14.00/15.30/17.00/18.30 in de Kelo sauna

De warmte haalt alle spanningen uit je spieren, waardoor ook je lichaam ontspant.

Lees meer
Wellness in Roeselare

Bij ons geniet je royaal van alles wat een publieke sauna met wellness te bieden heeft in Vlaanderen

Ons nieuwe en hypermoderne saunacomplex behoort tot de beste in zijn branche in Vlaanderen en omstreken. De publieke sauna biedt uitgebreide faciliteiten die een therapeutische werking hebben op je lichaam. Bij ons is het mogelijk om alle spanning van de dagelijkse sleur op korte tijd te doen verdwijnen.

Boek nu jouw verblijf in onze thermen

Heb je interesse in een dag vol verwennerij en zoek je naar een openbare sauna in West-Vlaanderen of in de buurt van Oost-Vlaanderen? Aarzel dan niet om jouw arrangement te boeken en te genieten in de nieuwste publieke sauna van Vlaanderen. Bekijk onze prijzen en mis niets van onze acties. Maak ook iemand anders blij met een mooie cadeaubon van onze thermen en geniet samen van de ultieme wellnesservaring.

Meer informatie

Onze gasten getuigen

Getuigenis van Danbrun uit Hasselt, België
Danbrun uit Hasselt, België

Mooie en verzorgde wellness

In deze mooi en verzorgde wellness met zeer vriendelijk personeel, is het aangenaam om een namiddag en avond te vertoeven. Het is er heel rustig en aangenaam om te verblijven en de opgietsessie is er een echte belevenis. Het is er puur genieten. Eén klein minpuntje is dat de whirlpool een beetje aan de kleine kant is. Wij gaan zeker nog eens terug.

Getuigenis van Veerledejaegher uit Anzegem, België
Veerledejaegher uit Anzegem, België

Wellnessoord met indrukwekkende opgietsessies

Groot & modern, ook veel verschillende soorten sauna's. De opgietsessies, die regelmatig gepland staan, zijn steeds op een thema gebaseerd en van alle opgietsessies die ik reeds volgde, zijn dit absoluut de meest indrukwekkende, aanrader dus!

Getuigenis van G. Groes uit Roeselare, België
G. Groes uit Roeselare, België

Zalig ontspannen in Thermen R

De place to be voor een dagje heerlijk ontspannen en verwennerij. In een mooie omgeving is het echt genieten van alle faciliteiten en restaurant.