Thermen arrangement

✔ Vernieuwd saunacomplex

✔ Strand met zwemvijver

✔ Luxe arrangementen

Wil jij graag eens een dagje in luxueuze thermen doorbrengen en kiezen uit een reeks arrangementen? Dan zit je goed bij Thermen R in Roeselare, West-Vlaanderen. Bij ons kan je genieten van een uitgebreid aanbod aan sauna’s en baden om af te koelen. Wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt dus laat de stress en zorgen thuis en neem even tijd voor jezelf in onze wellness.

Nood aan een dagje ontspanning?

Bekijk ons aanbod

Spendeer een dag in onze thermen en kies het ideale arrangement voor jou

Lijkt een dagje wellness met een massage, een hapje en een drankje jou wel iets? Twijfel dan niet om jouw perfecte arrangement te kiezen in de openbare sauna’s van Thermen R in Roeselare. Met de juiste behandeling, een heerlijk hoofdgerecht en een feestelijk glaasje bubbels ben je weer even helemaal in vakantiesfeer. Je kan bovendien niet alleen een volledige dag in onze sauna boeken. Wij bieden namelijk ook een dagje aan in onze thermen inclusief overnachting in een sterrenhotel in de buurt. Het is ons doel om jou volledig tot rust te brengen en jouw dagje in de wellness compleet te maken.

Boek jouw wellnessarrangement

Ben je benieuwd naar de luxe arrangementen die we aanbieden in onze thermen? Bekijk dan al onze arrangementen met bijbehorende prijzen en boek het arrangement dat bij jou past. Zit je nog met vragen over ons aanbod? Dan contacteer je ons gerust via ons contactformulier. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar je terug.

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu