Turks stoombad

Ben jij op zoek naar een wellness waar je kan genieten van een Turks stoombad in Vlaanderen? Dan moet je bij Thermen R in Roeselare zijn! Bij ons kan je niet enkel genieten van het uitgebreide sauna-aanbod, maar ook van heerlijk eten in het restaurant en een luxebehandeling op maat. Kies jouw arrangement en knijp er even tussenuit voor een welverdiende ontspanning.

Kom tot rust in het Turks stoombad in de modernste thermen van Vlaanderen

Het Turks stoombad is de perfecte starter van een dagje wellness. In onze openbare sauna in Vlaanderen raden we aan om hiermee te beginnen, omdat het de huid voorbereidt. Je poriën gaan namelijk helemaal open en je stoomt de huid klaar om warmte op te nemen zodat afvalstoffen kunnen verdwijnen. Ook in de hamam ligt de focus op het verwijderen van dode huidcellen. Het stoombad is opgewarmd tot 45 º C en heeft ook een aantal positieve invloeden op je gezondheid. Zo reinigt het de huid tot diep in de poriën, maakt het de luchtwegen vrij en stimuleert het de doorbloeding. In de cabine wordt stoom geblazen die verrijkt is met kruidenextracten zoals eucalyptus. Deze hebben een groot effect op de luchtwegen zodat je al snel veel dieper kan inademen. Laat je dus helemaal verwennen in ons Turks stoombad in de beste en meest moderne thermen van Vlaanderen en omstreken.

Reserveer nu een saunabezoek

Wil jij even je gedachten op nul zetten en volledig ontspannen? Kom dan naar thermen R in Vlaanderen en maak gebruik van het Turks stoombad. Focus op je gezondheid en maak voldoende tijd voor jezelf. In onze thermen heb je genoeg tijd en ruimte om dat te doen en tegelijk te genieten van de rust. Zelfs in onze gangen kan je wegdromen bij de oasen van klanken die worden afgespeeld. Nergens vind je een druk moment. Reserveer dus nu jouw saunabezoek in Roeselare en neem contact met ons op.

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu