Wellness dagje

✔ Vernieuwd saunacomplex

✔ Strand met zwemvijver

✔ Luxe arrangementen

Ben jij toe aan een beetje rust en wil je een arrangement boeken bij een wellness voor een dagje ontspanning? Kom dan naar Thermen R voor een luxebehandeling en een zeer uitgebreid aanbod aan arrangementen. Onze verscheidene saunafaciliteiten zoals sauna’s met diverse temperaturen, koude en warme zwembaden en opgietsessies kunnen jouw lichaam weer helemaal opladen. Vergeet de stress en laat je verwennen!

Nood aan een dagje ontspanning?

Bekijk ons aanbod

Kom genieten van onze wellness voor een dagje ontspanning

Lijkt een dagje in een luxueuze wellness met een openbaar saunacomplex jou wel iets als ontspanning? Dan moet je zeker bij Thermen R in Roeselare in West-Vlaanderen zijn. Bij ons heb je de keuze tussen verschillende arrangementen. Je kan in de buurt van onze wellness ook een overnachting boeken om er even volledig tussenuit te zijn. Een bezoek aan de sauna is niet alleen gezond voor jong en oud, maar zorgt ook voor een totale ontspanning van lichaam en geest. 

Boek jouw arrangement

Ben jij geïnteresseerd in een dagje vol luxe in onze wellness in Roeselare? Boek dan nu jouw arrangement. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer je vragen hebt over onze acties of arrangementen. Geniet van ons uitgebreid aanbod aan sauna’s en baden of kom even op adem in onze rustruimte. Bij ons kan het allemaal! 

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu