Oase van klanken

Zou jij graag een dagje in de wellness spenderen, maar wil je tegelijk ook genieten van oasen van klanken om je geest ook te ontspannen? Dat kan bij ons in Thermen R in Roeselare, West-Vlaanderen. Waan jezelf op vakantie en droom weg bij de rustgevende geluiden in onze sauna’s. 

Geniet in onze wellness van oasen aan klanken

Wil jij graag even ontsnappen aan de drukte en alle spanningen in je lichaam doen verdwijnen? Plan dan jouw volgende sessie in de wellness bij ons in Thermen R  in Roeselare en geniet van onze openbare sauna’s. Wij bieden allerlei soorten sauna’s aan met verschillende omgevingen in ons nieuwe saunacomplex. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de oasen aan klanken op weg naar de Himalaya-zoutkristal sauna. Het is de ideale plaats om te wachten op een volgende opgietsessie. Deze speciale sauna is namelijk voorzien van healing energy-klankbuizen die inwerken op de zeven chacra’s. Ze zorgen voor een extra beleving om uw ervaring in de wellness compleet te maken.

Bekijk onze prijzen en plan jouw saunabezoek in

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze nieuwe, moderne wellness met oasen aan klanken die je volledig kalmeren? Twijfel dan niet om jouw saunabezoek bij ons in te plannen. Neem zeker ook een kijkje bij onze prijzen en acties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verwelkomen jou graag voor een ontspannend rustmoment. 

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu