Hamam

Wil jij je huid volledig laten behandelen met onze hamam in West-Vlaanderen en op rijafstand van Oost-Vlaanderen? Probeer dan het uitgebreid reinigingsritueel in thermen R in Roeselare. Bij ons kan je zeker zijn van een persoonlijke behandeling om je huid weer helemaal te resetten. Ook heb je een uitgebreide keuze aan andere sauna’s om een hele dag te genieten. Vergeet al je zorgen en stress en laat je verwennen in onze wellness. 

Saunacomplex met hamam in de buurt van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Ben jij geïnteresseerd in een volledig dagje in een openbare sauna in de buurt van Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Kom dan volledig tot rust met een wellnessdagje in onze thermen met uitgebreide hamam. Hamam is een Turks reinigingsritueel van de huid. In Thermen R kan je plaatsnemen op een verwarmde buiksteen. Om alle dode huidcellen te verwijderen wordt eerst het volledige lichaam gescrubd met een sisal-scrubspons. Een andere scrubmethode met zout kan je toepassen in onze scrubhut. Met de hamam word je tussendoor ook overgoten met heerlijk warm water dat zacht op de huid neervalt. We bedekken je ook met zeepzakken die doordrongen zijn van een voedende olijfzeep en een sluier van zeepbellen. Hierna volgt een zachte strijkmassage over het gehele lichaam. Kortom, de ideale manier om even de dagelijkse sleur vergeten en alleen te genieten. 

Boek nu jouw behandeling

Heeft jouw huid ook nood aan een grondige behandeling in onze thermen in West-Vlaanderen? Twijfel dan niet om jouw arrangement te boeken voor de beste hamam in regio Oost-Vlaanderen en omstreken. Bij de hamam deluxe krijg je er nog een verkwikkende hoofdhuidmassage bij. Kom naar ons complex in Roeselare in regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen voor de beste behandeling.

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu