Thermen West-Vlaanderen

✔ Vernieuwd saunacomplex

✔ Strand met zwemvijver

✔ Luxe arrangementen

Wil jij even wat stoom afblazen en een dagje wellness boeken in een van de grootste thermen van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en omstreken? Twijfel dan niet en kom naar Thermen R in Roeselare voor de beste service en een groot aanbod aan sauna’s en baden. Je kan er ook genieten van een luxebehandeling of zelfs buiten uitrusten op onze ligweide. Je hebt een grote keuze aan faciliteiten die zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Laat je dus verwennen met onze wellness arrangementen in de thermen in West-Vlaanderen. 

Nood aan een dagje ontspanning?

Bekijk ons aanbod

Kies voor een dagje wellness in onze thermen in West-Vlaanderen

Wil jij ontsnappen aan de dagelijkse drukte met een dagje wellness bij de openbare sauna Thermen R in de buurt van Oost-Vlaanderen? Bekijk dan zeker alle arrangementen en plan een hele dag of avond rust in. Bij al onze arrangementen heb je toegang tot het volledige saunacomplex. Dat bestaat uit sauna’s met verschillende temperaturen die elk een andere werking vooropstellen. Zo kan je bijvoorbeeld het beste beginnen in ons Turks stoombad, aangezien het je poriën klaarstoomt om de warmte op te kunnen opnemen. Bovendien kan je ook even buiten vertoeven aan het strand met zwemvijver en buitenzwembad. Dat is ideaal om af te koelen na een intense opgietsessie in de sauna. Zoek de rust dus op in onze thermen, gevestigd in Roeselare in West-Vlaanderen, maar ook makkelijk bereikbaar vanuit Oost-Vlaanderen.

Reserveer jouw luxemoment 

Ben jij op zoek naar de geschikte thermen in West-Vlaanderen of in de buurt van Oost-Vlaanderen om te genieten van een dagje wellness? Boek dan vandaag nog jouw arrangement naar keuze in onze thermen en komt volledig tot rust bij ons. Wij staan al te popelen om jou te verwelkomen! Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via ons contactformulier en wij beantwoorden al jouw vragen.

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu