Strand en zwemvijver

In onze thermen kan je niet enkel genieten in verscheidene sauna’s, maar kan je ook afkoelen en ontspannen aan een strand met een zwemvijver. Naast onze andere indoor koude en warme baden kun je dus ook genieten van het strand en de buitenlucht. Dat allemaal en nog veel meer kan je zelf komen ontdekken bij Thermen R in Roeselare. 

Ontdek onze luxueuze thermen met strand en zwemvijver

Ben jij geïnteresseerd in een dagje wellness, maar zoek je ook graag eens de buitenlucht op? Bij Thermen R in Roeselare heb je het allemaal! Thermen met een zwemvijver zijn ideaal om af te koelen na een opgietsessie in onze openbare sauna’s. Deze vijver geeft jou voeling met de natuur voor een optimale ontspanning. Bovendien zorgt de aanwezigheid van algen voor een positief effect op je huid en een natuurlijke zuivering van het water. Zand is een natuurlijk materiaal dat vele vormen en structuren kan aannemen. Het geeft je de drang om te verkennen en zorgt voor een rustige omgeving waarin je inspiratie kan opdoen of even kan uitblazen.

Reserveer jouw plaats in onze thermen

Wil jij ook komen ontspannen in onze thermen in West-Vlaanderen en tegelijk genieten van het strand met een zwemvijver? Aarzel dan niet om jouw plaats te reserveren. Je kan steeds contact met ons opnemen, indien je nog vragen heeft over onze arrangementen of onze thermen met strand en een zwemvijver. 

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu