Lavendel Sauna

Wil jij graag een dagje in een chique wellness plannen om een rustgevende lavendel sauna uit te proberen? Zoek dan niet verder en kom naar Thermen R in Roeselare, West-Vlaanderen. In deze sauna met een temperatuur van 70 tot 85 º C zorg je voor een betere weerstand en kan je je huid optimaal reinigen. Tegelijkertijd kan jij zelf volledig ontspannen in een kalmerende lavendelomgeving.

Kom helemaal tot rust in onze lavendel sauna

Wil jij je de drukte van het dagelijkse leven even vergeten en ontstressen in één van onze openbare sauna’s? Kies dan voor de rustgevende, kalmerende werking van de lavendel sauna. Lavendel werkt rustgevend, waardoor het zowel je lichaam en geest in evenwicht brengt en al jouw stress wegneemt. Een heerlijk ontspannende lavendelomgeving heeft ook een zuiverende werking, wat alweer een positieve invloed heeft op je bloeddruk en hartslag. Op energetisch niveau werkt lavendel ook kalmerend en reinigend met een zeer goede invloed op het chakra-systeem. Ook onze andere sauna’s zoals de hamam zorgen voor een optimale bloedcirculatie en een algemeen fitter gevoel.

Kom langs voor jouw zenmoment

Zoek jij naar een wellnessdagje met alles erop en eraan? Kom dan naar Thermen R in Roeselare en boek jouw arrangement in onze thermen met overnachting in de buurt voor een ultieme luxe ervaring. Neem contact met ons op en geniet van de rustige omgeving in onze lavendel sauna. 

Bestel uw dagpas Of avondpas Meer over deze passen Delen op: 

Ontdek meer van ons aanbod.

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu