Wij zijn lid van

Sauna Vereniging BelgiëIn 2001 is de Saunavereniging van België (SVB) opgericht als beroepsorganisatie. Door de jaren heen is SVB uitgegroeid als een kwaliteitskeurmerk voor sauna’s. Met een SVB-lidmaatschap garanderen de sauna-uitbaters dat hun faciliteiten aan de vooropgestelde regels voldoen qua hygiëne en veiligheid, beschreven in de wetgeving.

Door een SVB sauna te bezoeken, kiest u voor een kwalitatieve sauna die in orde is met alle voorschriften. U kiest voor een sauna die er volop voor gaat om u de ultieme sauna- en wellnesservaring te bezorgen.Aufguss-WM"AUFGUSS-WM" is een belangengroep van saunabedrijven. Belangrijkste taak van de groep is het organiseren en blijvend op hoog niveau ontwikkelen van het Wereldkampioenschap Opgieten (ook wel Aufguss genoemd) voor een internationaal publiek.  

Het is daarbij de bedoeling de saunabezoeker een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau opgieting aan te bieden. Het kampioenschap biedt de zogenoemde opgiet- of Aufgussmeesters de gelegenheid hun vaardigheden te ontwikkelen en eigen shows te presenteren. Internationale uitwisselingen als het "WK OPGIETEN" bevorderen het onderlinge begrip tussen opgietmeesters van overal ter wereld en binnen de saunabranche in het algemeen.  

Nood aan ontspanning, rust, ...
Kom een dag wellnessen bij Thermen R... altijd vakantie!

Reserveer nu